Termeni de utilizare

Home » Termeni de utilizare

Bine ați venit la horgaszat-vadaszat.ro! Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza site-ul nostru web.

Prin utilizarea site-ului nostru web, sunteți de acord să acceptați acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru web.

Confidențialitate

Ne angajăm să protejăm confidențialitatea informațiilor dvs. personale. Orice informații cu caracter personal pe care ni le furnizați vor fi utilizate în conformitate cu politica noastră de confidențialitate.

Toate datele personale furnizate de dvs. vor fi tratate în conformitate cu legislația în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal.

  • Nu vom dezvălui sau vinde informațiile dvs. personale către terți fără acordul dvs. explicit.
  • Vă puteți actualiza sau șterge informațiile dvs. personale din contul dvs. în orice moment.
  • Ne rezervăm dreptul de a dezactiva sau șterge orice cont care încalcă Termenii și Condițiile noastre.

Drepturi de autor

Toate drepturile de autor și drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și materialelor prezente pe site-ul nostru web (cum ar fi textul, grafica, logo-urile, fotografii etc.) sunt rezervate.

Utilizarea sau reproducerea neautorizată a acestor materiale poate încălca legile privind drepturile de autor și poate atrage răspunderea legală.

Este permisă utilizarea conținutului nostru pentru uz personal și ne-comercial. Orice utilizare a conținutului nostru în alte scopuri trebuie să aibă acordul nostru prealabil în scris.

Limitarea răspunderii

Suntem dedicați furnizării informațiilor corecte și actualizate de pe site-ul nostru web. Cu toate acestea, nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru eventualele erori sau omisiuni.

  • Nu suntem responsabili pentru niciun fel de daune directe, indirecte sau în caz de pierderi cauzate de utilizarea sau imposibilitatea utilizării site-ului nostru.
  • Ne rezervăm dreptul de a suspenda sau întrerupe temporar accesul la site-ul nostru web pentru întreținere, actualizări sau alte motive fără notificare prealabilă.
  • Site-ul nostru poate conține link-uri către site-uri terțe. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau politica de confidențialitate a acestor site-uri terțe.
© Drepturi de autor 2024 horgaszat-vadasza