Horgászat
Főoldal
Pergető horgászat
Finomszerelékes horgászat
Legyező horgászat
Fenekező horgászat
Lékhorgászat
Rablóhalazás
Ötletek praktikák
Élménybeszámoló
Horgászvizeink
A Duna-Deltában
Távoli vizeken
Versenybeszámoló
Teszthorgászat
Hírek
Szállások
Adok-Veszek
Jó tudni
Gasztronómia
Galéria
Fórum
Elérhetőség
ReklámlehetőségMÉDIAPARTNER
Vízpart.ro

MÉDIAPARTNER
PVTV - horgászcsatorna pecásoknak és vadászoknak

REKLÁM
Energofish

REKLÁM


Főoldal arrow Szállások arrow Zetelaki Víztározó arrow Nagy Lak I - kulcsosház

REKLÁM

REKLÁM
Horgászbolt Gyergyószentmiklós
 
Hírek »


Nagy Lak I - kulcsosház Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator
2008. június 16. hétfő 16:21
A főépületben foglal helyet a nappali-ebédlő, felszerelt konyha (Benne: hûtőszekrény, mikrohullámsütő, kenyérpirító), fürdőszoba (Benne: zuhanyzókád, és kézmosókagyló) és WC (Benne: Vízöblítős WC és kézmosókagyló). Vendégeink az alsó szinten egy emeletes ágyat találnak, mely két fő elszállásolására szolgál. Az emeleten lévő manzárdszobában egy kétszemélyes ágy található, ugyancsak két fő részére. (Itt egy pót-szivacságy megoldható!)

Ugyanezen az udvaron, a fentebb bemutatott kulcsosháztól húsz méternyire két téliesített kisház található, melyekben egy-egy kétszemélyes ágy, kapott helyet. A két kisházban további négy főt tudunk elszállásolni. Mindkét kisházhoz saját fürdőszoba tartozik. (Bennük: Vízöblítős WC, zuhanyzókád, kézmosókagyló, villanybojler!)


A három épület együttesen 8+1 személy elszállásolására épült. Kulcsosházról lévén szó, a teljes udvart és az azon lévő épületeket egyetlen csoportnak adjuk ki. (Amennyiben a főépületet kisebb csoport bérli, akkor a kisházak üresen maradnak.)

Az épületek fából épültek, zsindellyel födöttek, és téliesítettek. Főzés a konyhában, palackgázzal, vagy a szabadtéri sütőben tûzifával történik. Fûtés fával cserép- és érckályhákban, valamint villamos árammal mûködő olajradiátorral történik. Kérésre a vendégház gondnoka, (Ingyenesen, akár naponta!) befûti a helyiségeket!

A kulcsosházakban lévő zuhanyzókhoz villanybojler, míg a szabadtéri zuhanyzóhoz a nap melege szolgáltatja a melegvizet. A "Nagy Lak I"-hez összesen három fürdőszoba és egy különálló vízöblítős WC tartozik. A hálózati vizet mosogatásra, fogmosásra, zöldség, vagy gyümölcs mosásra használhatjuk, de emberi fogyasztásra alkalmatlan!

A világítás vezetékes áramról (220 volt) történik. Edények, tányérok, evőeszközök, valamint takarók és ágynemûk biztosítva vannak. A nappaliban mûholdvevő, (Több, mint 50 csatorna!) színes TV és rádiókazetofon találhatóak.

125 éves székely kapu, ökrös szekér és gémeskút, a falusi élet hangulatát idézi. Filegória, szabadtéri flekkensütő és grillező biztosítja kikapcsolódásukat. Autóját zárt parkoló várja.

Szórakozási és sportolási lehetőségek: (a telekhez saját pályák és kellékek tartoznak, melyek használata bérmentes) - pin-pong asztal, - kosárlabda palánk, - röplabda és lábtenisz pálya (állítható hálómagassággal), - tollaslabda, - hintázás.

Kapcsolatfelvétel:
Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Web: www.erdelyikulcsoshaz.ro
 
 

Bejelentkezés

Elfelejtette a jelszavát?
Még nem regisztrálta magát? Regisztráljon most!
Vadászat
Élménybeszámoló
Vadászatszervezés
Vadételek
Írások
Külföldi vadászutak

REKLÁM

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


REKLÁM
d-log.jpg

Legfrissebb fórumtémák
Új apróhirdetések
Cikk hozzászólások
Erdélyi Horgász © 2006-2008 - Minden jog fenntartva | Készítette a 2DESiGN | Catalog Web