Horgászat
Főoldal
Pergető horgászat
Finomszerelékes horgászat
Legyező horgászat
Fenekező horgászat
Lékhorgászat
Rablóhalazás
Ötletek praktikák
Élménybeszámoló
Horgászvizeink
A Duna-Deltában
Távoli vizeken
Versenybeszámoló
Teszthorgászat
Hírek
Szállások
Adok-Veszek
Jó tudni
Gasztronómia
Galéria
Fórum
Elérhetőség
ReklámlehetőségMÉDIAPARTNER
Vízpart.ro

MÉDIAPARTNER
PVTV - horgászcsatorna pecásoknak és vadászoknak

REKLÁM
Energofish

REKLÁM


Főoldal arrow Szállások arrow Zetelaki Víztározó arrow Nagy Lak II - kulcsosház

REKLÁM

REKLÁM
Horgászbolt Gyergyószentmiklós
 
Hírek »


Nagy Lak II - kulcsosház Nyomtatás E-mail
A főépületben az alsó szinten foglal helyet a nappali-ebédlő, konyha (Benne: hûtőszekrény, mikrohullámsütő, kenyérpirító) és fürdőszoba. (Benne: zuhanyzókád, kézmosókagyló, vízöblítős WC, villanybojler.) Vendégeinket a felső szinten épült szobákban szállásoljuk el. Ugyanitt újabb fürdőszoba található. (Benne: kézmosókagyló, vízöblítős WC, villanybojler!) Az első szobában egy kétszemélyes és egy egyszemélyes ágy áll három fő rendelkezésére. A második szobában egy kétszemélyes ágy található két fő részére. (Itt egy pót-szivacságy megoldható!)

Ugyanezen az udvaron a fentebb bemutatott kulcsosháztól húsz méternyire két téliesített kisház található, melyekben egy-egy kétszemélyes ágy, várja vendégeit. Mindkét kisházhoz saját fürdőszoba tartozik. (Bennük: Vízöblítős WC, zuhanyzókád, kézmosókagyló, villanybojler!)A három épületben együttesen 9+1 személyt tudunk elszállásolni. Kulcsosházról lévén szó, a teljes udvart és az azon lévő épületeket egyetlen csoportnak adjuk ki. (Amennyiben a főépületet kisebb csoport bérli, akkor a kisházak üresen maradnak.)

Az épületek fából épültek, zsindellyel födöttek, és téliesítettek. Főzés a konyhában, palackgázzal, vagy a szabadtéri sütőben tûzifával történik. Fûtés fával cserép- és érckályhákban, valamint villamos árammal mûködő olajradiátorral történik. Kérésre a vendégház gondnoka befût a szobákba. (Ingyenesen, akár naponta)

A vendégházakhoz tartozó zuhanyzókhoz villanybojler, míg a szabadtéri zuhanyzóhoz a nap melege szolgáltatja a melegvizet. A "Nagy Lak II"-höz összesen négy fürdőszoba tartozik.

A hálózati vizet mosogatásra, fogmosásra, zöldség, vagy gyümölcs mosásra használhatjuk, de emberi fogyasztásra alkalmatlan! A világítás vezetékes árammal (220 volt) történik. A nappaliban mûholdvevő, (több mint 50 csatorna) színes TV és CD lejátszó található. Edények, tányérok, evőeszközök, valamint takarók és ágynemûk biztosítva vannak.

125 éves székely kapu és gémeskút, a falusi élet hangulatát idézi. Filegória, szabadtéri flekkensütő és kenyérsütő kemence biztosítja az Ön kikapcsolódását. Autóját zárt parkoló várja.

Szórakozási és sportolási lehetőségek: (a telekhez saját pályák és kellékek tartoznak, melyek használata bérmentes) - pin-pong asztal, - kosárlabda palánk, - röplabda és lábtenisz pálya (állítható hálómagassággal), - tollaslabda, - hintázás.

Kapcsolatfelvétel: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Web: www.erdelyikulcsoshaz.ro
 
 

Bejelentkezés

Elfelejtette a jelszavát?
Még nem regisztrálta magát? Regisztráljon most!
Vadászat
Élménybeszámoló
Vadászatszervezés
Vadételek
Írások
Külföldi vadászutak

REKLÁM

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


REKLÁM
d-log.jpg

Legfrissebb fórumtémák
Új apróhirdetések
Cikk hozzászólások
Erdélyi Horgász © 2006-2008 - Minden jog fenntartva | Készítette a 2DESiGN | Catalog Web