Horgászat
Főoldal
Pergető horgászat
Finomszerelékes horgászat
Legyező horgászat
Fenekező horgászat
Lékhorgászat
Rablóhalazás
Ötletek praktikák
Élménybeszámoló
Horgászvizeink
A Duna-Deltában
Távoli vizeken
Versenybeszámoló
Teszthorgászat
Hírek
Szállások
Adok-Veszek
Jó tudni
Gasztronómia
Galéria
Fórum
Elérhetőség
ReklámlehetőségMÉDIAPARTNER
Vízpart.ro

MÉDIAPARTNER
PVTV - horgászcsatorna pecásoknak és vadászoknak

REKLÁM
Energofish

REKLÁM


Főoldal arrow Távoli vizeken

REKLÁM

REKLÁM
Horgászbolt Gyergyószentmiklós
 
Hírek »


Idegen vizeken (Verba Tanya horgászverseny 2008 - verseny nap) - második rész
2008. szeptember 13. szombat 14:43

A verseny előtti éjjel nem sokat aludtunk, mert bekevertük az etetőanyagokat. Hogy még „izgalmasabb” legyen a készülődés sikerült túlnedvesítenem a kaját. Szerencsére volt még egy kiló száraz etetőanyag és fel tudtam javítani az etetőanyag állagát.

Image

Hiába a temérdek videofilm, amit megnéztem, nem is említve, hogy már a zacskókon is fel van tüntetve, hogy a VIZET FOKOZATOSAN KELL ADAGOLNI AZ ETETŐANYAGHOZ, én mégis elkövettem a bakit: azért, hogy gyorsítsam a folyamatot egybe bele zúdítottam a vizet a vödör etetőanyagba és kész is volt a baj. Szerintem innen is a közmondás, hogy „Okos ember mások hibájából tanul, a kevésbé okos a saját hibáiból, és vannak, akik még azokból sem”.
 
Idegen vizeken (Verba Tanya horgászverseny 2008 - edzés nap) - első rész
2008. szeptember 03. szerda 16:44

Már egy jó ideje foglalkoztatott a gondolat, hogy az ország határán túl is részt vegyek egy horgászversenyen. Ez a vágyam idén júniusban teljesülni látszott, mikor Levente barátommal egy Magyarországi horgásztúra gondolatán kezdtünk el elmélkedni. Az interneten találtam a versenykiírást és azonnal szóltam barátomnak, mi lenne, ha mi is beneveznénk, ha már úgyis kint tartózkodunk Magyarországon. A gondolatot tett követte és másnap már nevünk szerepelt a regisztrált versenyzők listája között.

Image

Ez itt nem a reklám helye, de bárkinek ajánlani tudom, hogy ha teheti látogasson el a Verba tanyára horgászni. Igaz vannak, akik nem részesítik előnyben az e fajta intenzíven telepített vizeket. Akik nem tudnak több napot a vízparton tölteni, mint jómagam is, azoknak vannak kitalálva az effajta horgászvizek. Mi is csak hírből halottunk a Verba tanyáról, hogy nagyon sok a nagyméretű ponty, amur, kárász, sőt legutóbb nagy compók is voltak telepítve.
 
Gödöllői horgászat
2008. július 27. vasárnap 07:16

Az egész úgy kezdõdött, hogy elhatároztam, elmegyek a FEHOVA kiállításra Budapestre. Nem szeretnék kitérni a kiállításra, ezért csak annyit említek, hogy az az aggodalmam, miszerint nem lesz elég két nap a kiállítás megtekintésére, nem igazolódott be, így a második napomra, amit Magyarországon töltöttem e céllal, be tudtam tervezni egy kis helyi pecát.

Image

Házigazdáim Imre, aki mellesleg a nagybátyám és nagy vadász, Lajos aki úgyszintén vadász, de egyúttal horgász is. Segítségükkel alkalmam nyílt elsõ magyarországi horgászatomra nagyon hoszú ideje.
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

Találatok 21 - 23 / 23

 

Bejelentkezés

Elfelejtette a jelszavát?
Még nem regisztrálta magát? Regisztráljon most!
Vadászat
Élménybeszámoló
Vadászatszervezés
Vadételek
Írások
Külföldi vadászutak

REKLÁM

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


REKLÁM
d-log.jpg

Legfrissebb fórumtémák
Új apróhirdetések
Cikk hozzászólások
Erdélyi Horgász © 2006-2008 - Minden jog fenntartva | Készítette a 2DESiGN | Catalog Web