Horgászat
Főoldal
Pergető horgászat
Finomszerelékes horgászat
Legyező horgászat
Fenekező horgászat
Lékhorgászat
Rablóhalazás
Ötletek praktikák
Élménybeszámoló
Horgászvizeink
A Duna-Deltában
Távoli vizeken
Versenybeszámoló
Teszthorgászat
Hírek
Szállások
Adok-Veszek
Jó tudni
Gasztronómia
Galéria
Fórum
Elérhetőség
Reklámlehetőség

MÉDIAPARTNER
PVTV - horgászcsatorna pecásoknak és vadászoknak

MÉDIAPARTNER
Duna TV

REKLÁM
Energofish

REKLÁM

MÉDIAPARTNER
Sporthorgász

Főoldal arrow Fórum

REKLÁM

REKLÁMtrabuccologo.jpg
Hírek »

<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>
bedohazi zsolt
Felhasználó
Hozzászólás: 18
graphgraph

Válasz:Házi wobblerkészítés - 2010-03-07 17:49 Az nem baj ha a veretesben valami rendellenesseg, kulonlegesseg van, lehet hogy pont az fog tetszeni a ragadozoknak.
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
bedohazi zsolt
Felhasználó
Hozzászólás: 18
graphgraph

Válasz:Házi wobblerkészítés - 2010-03-07 22:58 Valaki tudja hogy a ketreszes woblerekbe, mint peldaul a rapala jointed-ek, a hatso reszben vane sulyozas?
Es letezik-e valamily szabaly vagy kikotes a keszitesuknel, hogy jol mozogjanak?
kenpuru
Felhasználó
Hozzászólás: 13
graphgraph

Válasz:Házi wobblerkészítés - 2010-03-08 17:52 Probalkozz ket reteg Tikurilas epoxid gyantaval,tokos csuka kell hogy tonkretegye.Amugy a Rapala is ezzel dolgozik.udv
sanyika80
Felhasználó
Hozzászólás: 10
graphgraph

Válasz:Házi wobblerkészítés - 2010-03-11 18:28 a wobler készitéskor ti raktok sulyt a woblerbe? Vagy csak a sülyedöbe kell?
Huncut
Felhasználó
Hozzászólás: 22
graphgraph

Válasz:Házi wobblerkészítés - 2010-03-11 18:42 suly mindenkepp kell a wobblerbe.a sullyedobe pedig tobb kell. nekem ojanok is vannak amikbe nincsen suly de azok nem mozognak eleg intenziven szerintem.en meg akarok probalni egy **walk the dog** tipusu wobblert, es egy slidert, kivancsi vagyok az eredmenyre...
habosababa
Felhasználó
Hozzászólás: 54
graphgraph

Válasz:Házi wobblerkészítés - 2010-03-12 09:38 Egyébként a Damil és Csomó-ban is a 17 és 19-ik részben Benyhe János bemutatja a wobbler készítést és azoknak élesben a működését.
sanyika80
Felhasználó
Hozzászólás: 10
graphgraph

Válasz:Házi wobblerkészítés - 2010-03-12 16:34 szerintetek tapasztalatok szerint a domolyko milyen woblerre megy a legjobban? Hány centis és mijen szinre?
Huncut
Felhasználó
graphgraph

Válasz:Házi wobblerkészítés - 2010-03-12 18:01 habosbaba->en nem talaltam meg a Benyhe Janos-cikkeket, kuldenel egy linket? koszi

sanyika80->nekem szemelyszerint jol bevalt a hornet GT,DB.2.5cm hosszban.meg ezenkivul par no-name wobbler zoldes-sargas-feketes-ezustos szinben.a tiny-k kozul bamelyikkel eremenyes lehetsz domira,a fekete-arany csikosok is jol mukodnek,fatrapok,stb. amugy nekikezdtel a wobblereknek? nekem a legujabb szerzemenyem egy 12cm minnow, feje piros, hatrafele feher.valaki ijen szinuvel fogott-e csukeszt?
Huncut
Felhasználó
graphgraph

Válasz:Házi wobblerkészítés - 2010-03-12 18:09 meg egy dolog- ilyen hogy "legjobb wobbler" szerintem nincs, se domira se mas halfajra. relativ az hogy melyik jo, fugg helytol,idojaras stb.a kicsik altalaba mindenre ramennek.a nagyok viszont ravaszabbak, jobban ki vannak tanulva es azok mar szelektalnak.en iden meg akarom probalni nagyobb mucsalikkal is, wobblerbe meg akarom probalni az 5 centist. "nagy csali,nagy hal" erre eskuszik sok pecas, en viszont legnagyobb csukamat egy kb 3-4 kinai woblerrel fogtam, es avval meg sok mast, ugyhogy ez az elv nem mindig igaz...
Huncut
Felhasználó
graphgraph

Válasz:Házi wobblerkészítés - 2010-03-12 18:11 *cm, kimaradt a 3-4....kinai kozott
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>
Bejelentkezés

Elfelejtette a jelszavát?
Még nem regisztrálta magát? Regisztráljon most!
Vadászat
Élménybeszámoló
Vadászatszervezés
Vadételek
Írások
Külföldi vadászutak
REKLÁM
Givadi

REKLÁM
Givadi
REKLÁM
d-log.jpg

Legfrissebb fórumtémák
Új apróhirdetések
Cikk hozzászólások
Erdélyi Horgász © 2006-2008 - Minden jog fenntartva | Készítette a 2DESiGN | Catalog Web