Horgászat
Főoldal
Pergető horgászat
Finomszerelékes horgászat
Legyező horgászat
Fenekező horgászat
Lékhorgászat
Rablóhalazás
Ötletek praktikák
Élménybeszámoló
Horgászvizeink
A Duna-Deltában
Távoli vizeken
Versenybeszámoló
Teszthorgászat
Hírek
Szállások
Adok-Veszek
Jó tudni
Gasztronómia
Galéria
Fórum
Elérhetőség
Reklámlehetőség

MÉDIAPARTNER
Vízpart.ro

MÉDIAPARTNER
PVTV - horgászcsatorna pecásoknak és vadászoknak

REKLÁM
Energofish

REKLÁM

Főoldal arrow Fórum

REKLÁM

REKLÁM
Horgászbolt Gyergyószentmiklós

Hírek »

<< Első < Előző 11 12 13 14 15 Következő > Utolsó >>
Janó
Hozzászólás: 7
graphgraph

Válasz:Engedélyek - haltelepítés - 2009-08-28 19:51 Ne haragudjatok de Udvarhelyen nem 30 lej az engedély hanem 100.Ébredjetek fel !30 lej!Mikor volt 30 lej?Ezelőtt 10-15 évvel.
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
habosababa
Felhasználó
Hozzászólás: 54
graphgraph

Válasz:Engedélyek - haltelepítés - 2010-03-05 10:49 Marosvásárhelyi sporthorgász vagyok, az idén elöször sok év után nem az AJVPS-nél váltottam ki az engedélyem, hanem az AJPS-nál külömböző okok miat (itt is megkapom az ANPA engedélyt). A kérdésem az volna, hogy ez nem lesz törvénybe ütköző ha majd ellenőriznek a vízparton? Amit megint nem értettem, hogy az utobbi említett horgászegyesületnél nincs külön síkvízi és hegyivízi engedély feltüntetve. Lesznek-e meglepetéseim az ellenőrökkel?
Ferenc
Hozzászólás: 84
graphgraph

Válasz:Engedélyek - haltelepítés - 2010-03-05 23:08 Ha már úgyis ott vetted ki akkor tök mindegy :)...Nem? Majd ha kimész a vízpartra és ellenőriznek, kiderül, hogy lesz-e meglepetésed. Nos a hegyi vizeken vannak még olyan helyek, ahol a RNP ellenőriz és ad jegyet, ott tuti nem használhatod. Máshol elvileg, ha megvan az ANPA-s jegyed akkor mehetsz, de csak ha az megvan. Ez az egyesület ahol váltottad gondolom többet ellenőriz(mármint a halőrei a vízparton) és többet telepít is, mint a másik egyesület. Ha jobban ügyelnek a vízre és halat is tesznek bele akkor érdemes nekik adni a pénzt.
attika1987
Felhasználó
Hozzászólás: 1
graphgraph

Válasz:Engedélyek - haltelepítés - 2010-03-08 17:45 Nem tudom hogy jó helyre írom e, de az lenne a kérdésem hogy milyen teendőim lennének ha egy kisebb tavat szeretnék nyitni, úgy 4-5 ha-os kis tavat! Ha valaki tud segíteni köszönöm, ha rossz helyre írtam akkor mindenki elnézését kérem!
ancsi91
Felhasználó
Hozzászólás: 21
graphgraph

Válasz:Engedélyek - haltelepítés - 2010-07-05 10:42 sziasztok mindenkinek .mit tudtok hol kell engedejt valtani a kormos patakra es a kornyezo patakokra?
ancsi91
Felhasználó
graphgraph

Válasz:Engedélyek - haltelepítés - 2010-07-05 10:49 sziasztok mindenkinek .mit tudtok hol kell engedejt valtani a kormos patakra es a kornyezo patakokra?
ancsi91
Felhasználó
graphgraph

Válasz:Engedélyek - haltelepítés - 2010-07-08 22:05 akkor tenyleg senki nem tud semmit hogy hol kell engedejt vasarolni?
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 Következő > Utolsó >>

Bejelentkezés

Elfelejtette a jelszavát?
Még nem regisztrálta magát? Regisztráljon most!
Vadászat
Élménybeszámoló
Vadászatszervezés
Vadételek
Írások
Külföldi vadászutak

REKLÁM

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

REKLÁM
d-log.jpg

Legfrissebb fórumtémák
Új apróhirdetések
Cikk hozzászólások
Erdélyi Horgász © 2006-2008 - Minden jog fenntartva | Készítette a 2DESiGN | Catalog Web