Válasz:Bözödi tó horgászata - 2010-07-17 12:10Igazad van, Buster_Jerk,az a harcsás kép nálam is betette az ajtót. Csodálkoztam is, hogy eddig senki nem reagált rá. Nem vagyok egy finnyás alkat, de amikor látom, hogy egy legyőzött halat bemocskolnak, csak sűrű utálatot érzek az elkövetője iránt, semmi mást. Tipikus fehér emberi gesztusok ezek. Miért nem gyúrja le a saját torkán, ha már itt tartunk. Azt jobban birnám. Nem, nem birnám jobban, nem igaz ez sem, de ezt sem komálom, és távolról sem olyan vicces, mint ahogy az elkövetője hiheti. A törzsi világ mindig is jobban tudta, és máig jobban tudja (ahol még maradt törzsi világ), hogy a legyőzött állatot is tisztelni kell, nem csak a küzdőt. Tessék tanulgatni!
Ez egyenesen allatkinzas !!! Ha mar hazavitted a halat akkor legalabb ilyen kepekkel ne dicsekedj , ezert akar be is zarhatnak ...meg itt nalunk is ... amugy normalis ember ilyen kepet nem keszit ,foleg jozanon.... Nem vagyok agressziv termeszet de azt az uveget szivesen lenyeletnem azzal aki ezt tette ... es ha mar meg is tette ,legalabb hallgatna es nem dicskedne vele ....Ez mar a bunkosag netovabbja ... hol van ilyenkor az admin vagy a moderator ?????????????
| | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
csubex
Felhasználó
Hozzászólás: 11
Válasz:Bözödi tó horgászata - 2010-07-27 18:18Ez a gond hogy az ilyenek fogjak meg irtjak a sok halat. Most nemreg voltam bozodon es azonkivul hogy osszeszedtem 1 zsak szemetet mivel terdig ert, kaptam egy nagy zsak doglott halat is a parton.. No comment!
SzocsKe93
Felhasználó
Hozzászólás: 15
Válasz:Bözödi tó horgászata - 2010-07-28 14:25csubex írta:: Ez a gond hogy az ilyenek fogjak meg irtjak a sok halat. Most nemreg voltam bozodon es azonkivul hogy osszeszedtem 1 zsak szemetet mivel terdig ert, kaptam egy nagy zsak doglott halat is a parton.. No comment! @csubex| enis a multheten kint voltam egy egesz hetet horgaszni , a strand helyisegen vagyis kozel a diszko-hoz... nemeleg hogy ossze kapartam az egesz szemetet , mert mind a 2 talpom ossze vagtam es be is fertozott de plusz minden nap ereztem azt a budos dog szagot , es mi lehetett az? -egy zacskoba tele volt kisebb meretu deverkeszeggel,pirka es a nagyfogas az volt a zacskoba hogy volt 6db ideni kicsi harcsa... ezek milyen horgaszok? miert horgasznak? nem kapok el egyszer sem egy oljant hogy a szemem lattara dobja el a kifogott halakat , hogy beszelgessek el en is vele ... vagy kuldjem el az **********Ezek a 21.szazadi horgaszok... [egyesek] Egy férfi horgászik a folyóparton, és az egyik lába be van gipszelve]. Arra megy egy másik horgász, megkérdi: -Harapnak a halak? -Nem, csak elestem. [color=#FF6600]Horgaszok> www.otthonunkafold.tk
SzocsKe93
Felhasználó
Válasz:Bözödi tó horgászata - 2010-07-28 14:28Nezetek meg , hogy ki pusztitja el a foldet , es hogyan... :| [sajnos] www.otthonunkafold.tk magyar szinkronos dokumentum film... ha egy kicsit is erdekel a foldunkrol szolo film , akkor erdemes megnezni.Egy férfi horgászik a folyóparton, és az egyik lába be van gipszelve]. Arra megy egy másik horgász, megkérdi: -Harapnak a halak? -Nem, csak elestem. [color=#FF6600]Horgaszok> www.otthonunkafold.tk
Buster_Jerk
Felhasználó
Hozzászólás: 152
Válasz:Bözödi tó horgászata - 2010-07-29 10:11Nem artana ha Hirig baratodnak is megmutatod a linket, talan nem fog ezentul borosuveget dugni a harcsak szajaba.Born To Fish, Forced To Work
Ervin
Felhasználó
Hozzászólás: 16
Válasz:Bözödi tó horgászata - 2010-07-30 23:59Sziasztok Szeretnem felhivni minden horgasz figyelmet hogy : Iden elso alkalomal megszervezik a A BOZODI HORGASZ KUPAT amejre mindenkit szereteetel varnak 2010 08 07 en regel 6.45 - 7 ig regisztracio 7-7.15 ig sorsolas 7.15-8.55 ig felkeszules es a helyek elfoglalasa 8.55-9 ig alap etetes 9-13 ig verszeny 13-13.30 ig merlegeles 13.30- 14 ig dijazas nagy erteku nyeremenyek kiosztasa az elso 5 hejezetnek 14 oratol ebed a szervezok reszere A BENEVEZESI DIJ 50 RON korlatozott hejek 40 foig Jelentkezni Bombinel 0748071718
Akinek horgaszkelekre engedejre etetoanyagra csalira van szuksege azt megvasarolhatja Erdoszentgyorgyon a to-tol mindegy 500 metere levo es erdoszentgyorgyrol vasuton tul rokton balra levo BOMBI HORGASZ BOLTBAN ahol megtalalja az Energofis es mas neves gyartok kelekeit elerheto aron
Szerkesztette: Ervin, Időpont: 2010-07-30 23:59
Szerkesztette: Ervin, Időpont: 2010-07-31 00:02
kzoli
Felhasználó
Hozzászólás: 36
Válasz:Bözödi tó horgászata - 2010-08-13 12:27Valami hir,eredmény ,beszámolás erről a versenyről ? Senki semmit ? Néma csend ???
SzocsKe93
Felhasználó
Válasz:Bözödi tó horgászata - 2010-08-23 21:30Horgasz barataim! Filhivom fegyelmeteket , hogy Bozodon Augusztus 20-tol elindult az Amur... A Loci fogado elott fogtak egy 11kilos-t[Fokhagymas kukoricara] , a strand helyisegen nekem elment egy max 8-9kilos [Budos kukoricara] es a strand helyiseggel szemben a tulso parton fogtak egy 10kilos-t [nem tudom mivel]... Sok sikert!
Szerkesztette: SzocsKe93, Időpont: 2010-08-25 23:09Egy férfi horgászik a folyóparton, és az egyik lába be van gipszelve]. Arra megy egy másik horgász, megkérdi: -Harapnak a halak? -Nem, csak elestem. [color=#FF6600]Horgaszok> www.otthonunkafold.tk