Horgászat
Főoldal
Pergető horgászat
Finomszerelékes horgászat
Legyező horgászat
Fenekező horgászat
Lékhorgászat
Rablóhalazás
Ötletek praktikák
Élménybeszámoló
Horgászvizeink
A Duna-Deltában
Távoli vizeken
Versenybeszámoló
Teszthorgászat
Hírek
Szállások
Adok-Veszek
Jó tudni
Gasztronómia
Galéria
Fórum
Elérhetőség
Reklámlehetőség

MÉDIAPARTNER
Vízpart.ro

MÉDIAPARTNER
PVTV - horgászcsatorna pecásoknak és vadászoknak

REKLÁM
Energofish

REKLÁM

Főoldal arrow Fórum

REKLÁM
Horgászbolt Gyergyószentmiklós

Hírek »

<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>
csubex
Felhasználó
Hozzászólás: 11
graphgraph

Hálózás, akasztás! - 2010-06-18 11:30 Hogyha ilyesmit lattok folyovizeinken (Maros, Hargita, Kovaszna megye) akkor maradjatok arnyekban es hivjatok az Inspectia Piscicola dl. Eles Alexandru-t a kovetkezo szamokon: 0747-2874766 vagy 0265263679-et!
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
Buster_Jerk
Hozzászólás: 152
graph

Válasz:Hálózás, akasztás! - 2010-06-18 12:56 S ha latunk kokitermelot kit hivjunk? Pl az olyan cegeket mint a Geiger, Benta. Ezekkel kene kezdeni. Tonkreteszik a vizi okoszisztemat, a folyo medre idovel eliszaposodik, a kitermelt ko miatt, nem beszelve arrol hogy a folyo rohanni fog, elo pelda erre a Maros, Maros megyeben.
Enszerintem itt kene kezdeni, s utana meg lehet folytatni a tobbivel is....de puskaval.
Born To Fish, Forced To Work
Laci
Felhasználó
Hozzászólás: 68
graphgraph

Válasz:Hálózás, akasztás! - 2010-06-20 00:01 A szamokat lementettem, koszi.
A kokitermelonek sajnos engedelye van azzal sokat nincs mit kezdeni, en probaltam inditani egy kampanyt de mindenki csak addig szovegel amig tettekre kerulne a sor, akkor meg hoppa nagy csend..., na valahol ott kene elkezdeni.
Work is for people who don't know how to fish.
f_kiru
Hozzászólás: 2
graphgraph

Válasz:Hálózás, akasztás! - 2010-06-25 09:20 eles-nek egy picit hosszu a mobil szama,egy hatos nincs plusszba?
Buster_Jerk
Hozzászólás: 152
graph

Válasz:Hálózás, akasztás! - 2010-06-25 10:09 Megvan nekem mar reg a szama 0747287466.Hivtam 2szer, persze nem akasztas ugyben, es nem valaszolt. Hallottam hogy szokot loditani, de azert amit tud megtesz magatol. A baj ott van hogy neki is a keze meg van kotve...mint mindenkinek itt Romaniaban. Born To Fish, Forced To Work
csubex
Felhasználó
Hozzászólás: 11
graphgraph

Válasz:Hálózás, akasztás! - 2010-06-25 17:21 A szam stimmel, beszeltem vele egyszer, igaz vagy 3szor kellett hivjam amig felvette.. Ha kitartoak vagy szerencsesek vagytok osszejon:)
oszi
Felhasználó
Hozzászólás: 7
graphgraph

Válasz:Hálózás, akasztás! - 2010-07-12 14:42 Meg szeretnem kerdezni,hogy a nagykukullo zetelaki gat feletti resze kihez tartozik,ki kellene ellenorizze,hogy mi folyik ott?rendszeresen jarok oda horgaszni hetvegenkent es ami ott tortenik az felhaborito,halozzak sokkoloval,kezel orvhalaszkodnak 2-3 harman egyszerre es minden hetvegen ez megy,nem tunt fel senkinek meg?
oszi
Felhasználó
graphgraph

Válasz:Hálózás, akasztás! - 2010-07-12 14:55 Es meg valami olyan emberek is csinaljak aki egyaltalan nincs ra szorulva,van 10-15 halastava benne tobb tonna pisztrangal,es meg is azt a kis patakot sanyargatja egyszeruen szorakozasbol,na ide mar pofa kell de nagy.
oszi
Felhasználó
graphgraph

Válasz:Hálózás, akasztás! - 2010-07-12 14:55 Es meg valami olyan emberek is csinaljak aki egyaltalan nincs ra szorulva,van 10-15 halastava benne tobb tonna pisztrangal,es meg is azt a kis patakot sanyargatja egyszeruen szorakozasbol,na ide mar pofa kell de nagy.
oszi
Felhasználó
graphgraph

Válasz:Hálózás, akasztás! - 2010-07-12 15:06 Egy telefonszamot kerek az illetekesek reszerol akik 30-40 percen belul meg tudnak erkezni a helyszinre,ha tetlegessegre kerulne a dolog akkor en is be segitek.
Legyen mar rend vegre,meddig turjuk ezt meg,most het vegen is ugyanazok a szemelyek voltak ott akik eddig is,ugyanazon a part szakaszon az ut mellett,meg csak el sem bujnak.
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

Bejelentkezés

Elfelejtette a jelszavát?
Még nem regisztrálta magát? Regisztráljon most!
Vadászat
Élménybeszámoló
Vadászatszervezés
Vadételek
Írások
Külföldi vadászutak

REKLÁM
Vision

REKLÁM
d-log.jpg

Legfrissebb fórumtémák
Új apróhirdetések
Cikk hozzászólások
Erdélyi Horgász © 2006-2008 - Minden jog fenntartva | Készítette a 2DESiGN | Catalog Web