csubex
Felhasználó
| Hozzászólás: 11 |   |
|
Hálózás, akasztás! - 2010-06-18 11:30
Hogyha ilyesmit lattok folyovizeinken (Maros, Hargita, Kovaszna megye) akkor maradjatok arnyekban es hivjatok az Inspectia Piscicola dl. Eles Alexandru-t a kovetkezo szamokon: 0747-2874766 vagy 0265263679-et!
|
|
|
| | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást. |
Buster_Jerk
Felhasználó
| Hozzászólás: 152 |  |
|
Válasz:Hálózás, akasztás! - 2010-06-18 12:56
S ha latunk kokitermelot kit hivjunk? Pl az olyan cegeket mint a Geiger, Benta. Ezekkel kene kezdeni. Tonkreteszik a vizi okoszisztemat, a folyo medre idovel eliszaposodik, a kitermelt ko miatt, nem beszelve arrol hogy a folyo rohanni fog, elo pelda erre a Maros, Maros megyeben. Enszerintem itt kene kezdeni, s utana meg lehet folytatni a tobbivel is....de puskaval.
Born To Fish, Forced To Work |
|
|
Laci
Felhasználó
| Hozzászólás: 68 |   |
|
Válasz:Hálózás, akasztás! - 2010-06-20 00:01
A szamokat lementettem, koszi. A kokitermelonek sajnos engedelye van azzal sokat nincs mit kezdeni, en probaltam inditani egy kampanyt de mindenki csak addig szovegel amig tettekre kerulne a sor, akkor meg hoppa nagy csend..., na valahol ott kene elkezdeni.
Work is for people who don't know how to fish. |
|
|
f_kiru
Felhasználó
| Hozzászólás: 2 |   |
|
Válasz:Hálózás, akasztás! - 2010-06-25 09:20
eles-nek egy picit hosszu a mobil szama,egy hatos nincs plusszba?
|
|
|
Buster_Jerk
Felhasználó
| Hozzászólás: 152 |  |
|
Válasz:Hálózás, akasztás! - 2010-06-25 10:09
Megvan nekem mar reg a szama 0747287466.Hivtam 2szer, persze nem akasztas ugyben, es nem valaszolt. Hallottam hogy szokot loditani, de azert amit tud megtesz magatol. A baj ott van hogy neki is a keze meg van kotve...mint mindenkinek itt Romaniaban.
Born To Fish, Forced To Work |
|
|
csubex
Felhasználó
| Hozzászólás: 11 |   |
|
Válasz:Hálózás, akasztás! - 2010-06-25 17:21
A szam stimmel, beszeltem vele egyszer, igaz vagy 3szor kellett hivjam amig felvette.. Ha kitartoak vagy szerencsesek vagytok osszejon:)
|
|
|
oszi
Felhasználó
| Hozzászólás: 7 |   |
|
Válasz:Hálózás, akasztás! - 2010-07-12 14:42
Meg szeretnem kerdezni,hogy a nagykukullo zetelaki gat feletti resze kihez tartozik,ki kellene ellenorizze,hogy mi folyik ott?rendszeresen jarok oda horgaszni hetvegenkent es ami ott tortenik az felhaborito,halozzak sokkoloval,kezel orvhalaszkodnak 2-3 harman egyszerre es minden hetvegen ez megy,nem tunt fel senkinek meg?
|
|
|
oszi
Felhasználó
|
Válasz:Hálózás, akasztás! - 2010-07-12 14:55
Es meg valami olyan emberek is csinaljak aki egyaltalan nincs ra szorulva,van 10-15 halastava benne tobb tonna pisztrangal,es meg is azt a kis patakot sanyargatja egyszeruen szorakozasbol,na ide mar pofa kell de nagy.
|
|
|
oszi
Felhasználó
|
Válasz:Hálózás, akasztás! - 2010-07-12 14:55
Es meg valami olyan emberek is csinaljak aki egyaltalan nincs ra szorulva,van 10-15 halastava benne tobb tonna pisztrangal,es meg is azt a kis patakot sanyargatja egyszeruen szorakozasbol,na ide mar pofa kell de nagy.
|
|
|
oszi
Felhasználó
|
Válasz:Hálózás, akasztás! - 2010-07-12 15:06
Egy telefonszamot kerek az illetekesek reszerol akik 30-40 percen belul meg tudnak erkezni a helyszinre,ha tetlegessegre kerulne a dolog akkor en is be segitek. Legyen mar rend vegre,meddig turjuk ezt meg,most het vegen is ugyanazok a szemelyek voltak ott akik eddig is,ugyanazon a part szakaszon az ut mellett,meg csak el sem bujnak.
|
|
|
|