Buster_Jerk
Felhasználó
| Hozzászólás: 152 |  |
|
Válasz:Hogy tetszik a portál? - 2008-11-09 11:43
Tokeletesen egyetertek, administrator, de a rapitori is elindult valahonnan.Mikor en regisztraltam, akkor csak paran voltak, kicsivel tobben mint itt ahanyan vagyunk..es megis volt mirol beszelni.Ezt szeretnem en is, hogy legyen tema, legyen egy elinditani valo dolog;ezert is szoltam mar kb 2 evvel ezelott Leventenek egy e-mailben, hogy rendszerezzek a topic-okat.Pl a pontyozasnal ne pergessunk, es forditva. En is hozzajarultam(igaz regebb), az oldalhoz...3 cikkel + az online interju, gondolom keves, de megis valami, probaltam en is megosztani a horgaszelmenyeimet, technikaimat, masokkal.Ugy veszem eszre, hogy ez hianyzik a mostani cikkekbol, a TECHNIKA. Inkabb a markak pozolnak, mint egy kotes, egy szerelek, es sorolhatnam. Az X Y Z markaju cuccokat megvasarolja az ember, nem gond, de ha uj es uj technikakat vezetunk be, garantaltan lesz itt tema. Nem mondom a rapitori.ro azota is el van egyfele, sokan regisztraltak csak azert hogy hutseka szajukat, regebb sokkal intenzivebb volt, azert is olvasom at a regi topic-okat, ott tobbet tanulok mint a mostaniakbol. Nem vadaskodas, nem lenezes, nem mas cegnek reklam akar ez lenni, hanem az hogy van egy, magyar nyelvu, erdelyi horgaszforum, es ezt valami okbol nem lehet (tudjuk, vagy tudjak)fellenditeni.Nem hiszem hogy nincs olyan erdelyi magyar horgasz aki ne pergessen, legyezzen, es megossza elmenyeit, technikait..Vagy tul irigyek lennenk, onzoek? Elvegre (sport)horgaszok vagyunk, ha meg egy ket halat hazaviszunk ,akkor is...gondolom...
Born To Fish, Forced To Work |