Genu
Felhasználó
| Hozzászólás: 21 |   |
|
Válasz:Halászengedély - 2010-03-23 11:32
Tehat , hogy ertsetek meg mi is tortent . Nem vagyok az Udvarhely horgasz egyesulet ellen , sot tisztelem es becsulom amit Benzar Laszlo tesz a horgaszatert , de , amikor talalkoztunk a tavaj el mondtam egyes dolgokot amit nem akartak elfogadni , mert a torveny nem jo ! El hiszem , most sem jo de sajnos TORVENY . Amiutan elbeszelgettunk a valasz az volt : probald cask meg . Oda teszem a vadorokot hogy dobigalyanak koveket hogy zavarjanak . El vesszuk a botokat . Tehat ezeket a valaszokot kaptam a horgasz torveny ertelmeben . Nem tudtam es most sem elmagyarazni ( nem a forumon fogom el mondani ) hogy nem a legyezo horgaszok irtyak ki a hal allomanyt hanem a villany , akasztas stb. A torveny nem a vizeket hanem a hal fajt tiltja . Ez mar tul sok volt ezert azt kaptam hogy : ha nem tetszik ne gyere ide horgaszni es persona non grata leszel . Ha valakit felvilagositasz az uj torvenyekkel es a valasz az hogy “ mi vagyunk a torveny “ igy nem lehet uj tagokot toborozni , sot , rosz reklam az egyesuletnek mivel az egesz orszagbol ott voltak . A most kiadott torveny meg rosszabat csinal a horgaszoknak , de ugyis be kell tartani . Azt is elmondtam hogy mikor olyan torvenyt hoznak ki , elsonek megyek oda engedelyt valtani , de ne csinalyanak torvenytelenseget . Nem akartam semi rosszat ezzel hogy felvilagositottam ot es Biro urat Meg mit kellet volna csinalyak ? Szerintetek ezt a “ non grata “ titulust ki erdemeltem ? 3 X voltam a tavaj horgaszni a Kukkulon es a tavon egyszer sem . Csak az igazsagot kerestem es ezert Udvarhelyen szarhazi , nagykepu stb. Titulusokot kapom . Kulomben ez regi hagyomany hogy a csikiak nincs mit keressenek az udvarhelyi vizeken , de ez a pakliba benne van . Kevessen vagyunk de irigyek egymasra . Koszi szepen a turelmeteket , Genu .
|