Horgászat
Főoldal
Pergető horgászat
Finomszerelékes horgászat
Legyező horgászat
Fenekező horgászat
Lékhorgászat
Rablóhalazás
Ötletek praktikák
Élménybeszámoló
Horgászvizeink
A Duna-Deltában
Távoli vizeken
Versenybeszámoló
Teszthorgászat
Hírek
Szállások
Adok-Veszek
Jó tudni
Gasztronómia
Galéria
Fórum
Elérhetőség
Reklámlehetőség

MÉDIAPARTNER
Vízpart.ro

MÉDIAPARTNER
PVTV - horgászcsatorna pecásoknak és vadászoknak

REKLÁM
Energofish

REKLÁM

Főoldal arrow Fórum

REKLÁM
Horgászbolt Gyergyószentmiklós

Hírek »

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>
borisz
Felhasználó
Hozzászólás: 49
graphgraph

Válasz:Halászengedély - 2010-03-22 08:29 Válasz:Halászengedély - 2010-03-21 22:30
Ezt értem és tudom,de a fennebb leírtak szerint nem létezik egy egyesület által bérelt horgászviz a Duna-delta kivételével?! Sőt a kiemelt rész szerint a sima ANPA-s engedéllyel bárhol lehet horgászni az országban?!Akkor most mi az igazság?

nem tom hogy mi az igassag de a zetelaki viztarozo a udvarhelyi horgasz-vadasz egyesulethez tartozik ervenyes szerzodessel tehat joga van szabalyokat hozni .tagsagi nem muszaly eves vagy napi berlettel lehet horgaszni.
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
Genu
Felhasználó
Hozzászólás: 21
graphgraph

Válasz:Halászengedély - 2010-03-22 11:19 Kedves Borisz . El hiszem hogy faj nektek de a RNP romsilva sem kap vissza egy vizet sem , es nektek a szerzodesetek verluk van . Egy torveny megjalenesevel minden szerzodes ervenyet veszti . Tehat ha en egy lakast berbe adok es utanna eladom az uj tulaj ugyis kipakol . Ned vezessetek mindenkit felre . Tudom hogy Benzar Laszlo non grata szemelynek szamit engemet , pont ezert csak anyit kerek toletek hogy a torvenyt tartsatok be . Csak enyi !
borisz
Felhasználó
graphgraph

Válasz:Halászengedély - 2010-03-22 12:11 most mert tamadsz?en csak azt irtam le amit tudok.a masik dolog hogy nekem nem faj es kulomben sem erdekel hova tartozik.udv :)
borisz
Felhasználó
graphgraph

Válasz:Halászengedély - 2010-03-22 12:24 es a torvenyekbe ennyire nem akarok belegabalyodni.
Genu
Felhasználó
graphgraph

Válasz:Halászengedély - 2010-03-22 15:32 Borisz , nem tamadlak . En csak anyit akarok hogy egy torveny legyen torveny es legyen betartva , ha tetszik , ha nem . az ANPA-tol meg van ez is :
Referitor la petitia d-voastra, inregistrata sub nr.181543/25.02.2010 si sub nr.1293/26.02.2010 la A.N.P.A., va comunicam urmatoarele:
- pentru practicarea pescuitului recreativ/sportiv in Delta Dunarii trebuie sa va adresati Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii;
- practicarea pescuitului recreativ/sportiv in apele de munte se face in baza permisului emis de A.N.P.A.;
- Legea nr.317/2009 de aprobare a OUG nr.23/2008 privind pescuitul si acvacultura nu prevede ca RNP - Romsilva este administrator al resursei acvatice vii in apele de munte.

Presedinte

Marian Sorinel MANAILA

Szerkesztette: Genu, Időpont: 2010-03-22 15:34
borisz
Felhasználó
graphgraph

Válasz:Halászengedély - 2010-03-22 17:40 meg egy dolgot nem ertek.parti,ellenparti valamilyen torvenyhatarozattal tudja igazolni sajat erveit.mindenki idez valamit,valamibol es mindkettonek igaza van a leirtak(torvenyidezet) szerint.en se pro se kontra nem vagyok.a lenyeg az hogy mindegy ki a fonok az adott vizen csak ellenorizze, telepitse es vigyazzon arra.s ha ez latszik az adott vizen akkor felolem mindegy ki a fonok.a masik dolog,en egy par eve nem talalkoztam 1x sem(ertsd szo szerint) a romsilva munkatarsaival terepen ellenorzes cimen hegyipatak, folyo mellet pedig sokat jartam.es ezert vannak kirabolva a hegyi vizek.ez egy velemeny es az utobbi tapasztalat.es sem pro sem kontra nem vagyok. :)
Laci
Felhasználó
Hozzászólás: 68
graphgraph

Válasz:Halászengedély - 2010-03-22 17:58 Na borisz elkaptad az ivet, errol szol az egesz, valoszinuleg azert vettek vissza a RNP-tol az ellenorzesi jogot, mert nem csinaltak semmit. Engem egyaltalan nem zavar ha napijegyet kell valtani vagy hasonlo, sot, csak ne legyen lehetetlen helyzet hogy helyszinen nem lehet valtani... Work is for people who don't know how to fish.
borisz
Felhasználó
graphgraph

Válasz:Halászengedély - 2010-03-22 20:20 az rmp-t a horgasza(tatas)t nem erdekli a fa biznisz es a vadasztatas mar annal jobban abban tobb a penz.es mindent mi iranyit?a penz
Genu
Felhasználó
graphgraph

Válasz:Halászengedély - 2010-03-23 11:32 Tehat , hogy ertsetek meg mi is tortent . Nem vagyok az Udvarhely horgasz egyesulet ellen , sot tisztelem es becsulom amit Benzar Laszlo tesz a horgaszatert , de , amikor talalkoztunk a tavaj el mondtam egyes dolgokot amit nem akartak elfogadni , mert a torveny nem jo ! El hiszem , most sem jo de sajnos TORVENY . Amiutan elbeszelgettunk a valasz az volt : probald cask meg . Oda teszem a vadorokot hogy dobigalyanak koveket hogy zavarjanak . El vesszuk a botokat . Tehat ezeket a valaszokot kaptam a horgasz torveny ertelmeben . Nem tudtam es most sem elmagyarazni ( nem a forumon fogom el mondani ) hogy nem a legyezo horgaszok irtyak ki a hal allomanyt hanem a villany , akasztas stb. A torveny nem a vizeket hanem a hal fajt tiltja . Ez mar tul sok volt ezert azt kaptam hogy : ha nem tetszik ne gyere ide horgaszni es persona non grata leszel . Ha valakit felvilagositasz az uj torvenyekkel es a valasz az hogy “ mi vagyunk a torveny “ igy nem lehet uj tagokot toborozni , sot , rosz reklam az egyesuletnek mivel az egesz orszagbol ott voltak . A most kiadott torveny meg rosszabat csinal a horgaszoknak , de ugyis be kell tartani . Azt is elmondtam hogy mikor olyan torvenyt hoznak ki , elsonek megyek oda engedelyt valtani , de ne csinalyanak torvenytelenseget . Nem akartam semi rosszat ezzel hogy felvilagositottam ot es Biro urat
Meg mit kellet volna csinalyak ? Szerintetek ezt a “ non grata “ titulust ki erdemeltem ? 3 X voltam a tavaj horgaszni a Kukkulon es a tavon egyszer sem . Csak az igazsagot kerestem es ezert Udvarhelyen szarhazi , nagykepu stb. Titulusokot kapom . Kulomben ez regi hagyomany hogy a csikiak nincs mit keressenek az udvarhelyi vizeken , de ez a pakliba benne van . Kevessen vagyunk de irigyek egymasra . Koszi szepen a turelmeteket , Genu .
Genu
Felhasználó
graphgraph

Válasz:Halászengedély - 2010-04-02 15:41 Latom hogy csednd van eleg reg . A tegnap adtak ki meg egy dolgot " A aparut OM nr.71/01.04.2010 pentru modificarea OM 20/2010. Prin prevederile sale, asociatiile sunt obligate sa elibereze permise si persoanelor care nu sunt membre asociate. Sper ca acum treaba cu obligativitatea asocierii s-a lamurit. Definitiv. Cei care insista la asociere fortata o fac pe raspunderea lor. "
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

Bejelentkezés

Elfelejtette a jelszavát?
Még nem regisztrálta magát? Regisztráljon most!
Vadászat
Élménybeszámoló
Vadászatszervezés
Vadételek
Írások
Külföldi vadászutak

REKLÁM
Vision

REKLÁM
d-log.jpg

Legfrissebb fórumtémák
Új apróhirdetések
Cikk hozzászólások
Erdélyi Horgász © 2006-2008 - Minden jog fenntartva | Készítette a 2DESiGN | Catalog Web