Horgászat
Főoldal
Pergető horgászat
Finomszerelékes horgászat
Legyező horgászat
Fenekező horgászat
Lékhorgászat
Rablóhalazás
Ötletek praktikák
Élménybeszámoló
Horgászvizeink
A Duna-Deltában
Távoli vizeken
Versenybeszámoló
Teszthorgászat
Hírek
Szállások
Adok-Veszek
Jó tudni
Gasztronómia
Galéria
Fórum
Elérhetőség
Reklámlehetőség

MÉDIAPARTNER
Vízpart.ro

MÉDIAPARTNER
PVTV - horgászcsatorna pecásoknak és vadászoknak

REKLÁM
Energofish

REKLÁM

Főoldal arrow Fórum

REKLÁM

REKLÁM
Horgászbolt Gyergyószentmiklós

Hírek »

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>
levente
Hozzászólás: 66
graphgraph

Most tanulok legyezni - 2008-09-11 19:06 Most tanulok legyezni [size=4][/size]
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
BYT_BYT
Felhasználó
Hozzászólás: 27
graphgraph

Most tanulok legyezni - 2008-09-23 20:32 Sziasztok! azt szeretném kérdezni h ninfával nehezebb dobni mid szárazzal???? és dobáskor nem lesz ojan loop ja vagy csak én csinállok rosszul valamit??? egyelöre enyi és köszi a segitséget! ja és ha lehet lenne még egy pár kérdésem!!???
BYT_BYT
Felhasználó
graphgraph

Most tanulok legyezni - 2008-09-23 23:53 Ha tul nagy ökörségeket irtam bocsi...most tanulok legyezni :D
_sanya
Felhasználó
Hozzászólás: 20
graphgraph

Válasz:Most tanulok legyezni - 2008-09-24 13:18 nifazaskor ha nem csak az orrod elott csehnimfazol akkor foleg rollcast-aldobsz , igy mar is tovabb dobsz mint kellene ... ha pedig nagyon tavolra akarsz dobni "sepregeteskor" es duplanimfazol akkor csak finoman nyugodtan nem sietve a duplahuzassal , kulonben a felso nimfa begocsoli magat ha pedig nagyon sietsz erolkodsz akkor az also is ...
BYT_BYT
Felhasználó
graphgraph

Kösziii _sanya!!! - 2008-09-24 21:11 Van egy "Balzer Magna Princess high modulus 2,70m 5/6" pálcám és hozzá egy "Ron Thompson Energy WF-5-F" zsinorom. A kérdésem az volna h ez igy paszolnake? vagy 6 os zsinor kellene hozzá mer ugy érzem ez a zsinor nem száll és nem csuszik rendesen! ez lehetséges vagy csak én vagyok béna? ja és ez a felszerelés megfelel egy mindenesnek ha nem ako szerintetek mijet probályak meg összesporolni???

Szerkesztette: BYT_BYT, Időpont: 2008-09-24 20:12
_sanya
Felhasználó
graphgraph

Válasz:Kösziii _sanya!!! - 2008-09-25 10:11 balzer ? van porcelan is a gyurukben vagy a spiccgyuruben ? egyszer volt a kezemben balzer bot az porcelanos spiccgyuruvel volt szerelve , aszittem megveszek oan nehezen tudtam dobni vele ... a zsinor OKe kezdetnek de a kovetkezo arkategorias zsinorok (20-24 euro) es a RonT kozott hatalmas a minosegbeli kulonbseg ... lehet nem artana egy jobb zsinor ugyancsak wf5 mert sztem a 6-os zsinort mar nem birna a bot raadasul azzal mar szarazozni telleg nem koser , en 5-ossel sem szeretek szarazozni ...
a legyezesben nem igazan van oan hogy mindenes bot ... ma mar minden helyzetre kulon botot gyartanak , de az a bot osztaly ugy nagyjabol a minden felere eleg , azt nem tudja amit egy magasabb osztalyu streameres bot ...

Szerkesztette: _sanya, Időpont: 2008-09-25 09:12
BYT_BYT
Felhasználó
graphgraph

BALZER - 2008-09-25 13:16 Hat a spicc és a keverö gyürü SIC aszem igy hivják ezt a tipust a nem porcelán betétes hanem inkább valami fém...
Te mijen felszerelés ajállasz domizni és pisztrángozni???
kb:(méret, márka, ár)???
Ja és tudsz egy jo tanácsod adni nekem h mit csinályak másképp (vagyis hogy csinályam) h hátul magasabban járjon a zsinor?
Mégegyszer köszönök mindent!

Szerkesztette: BYT_BYT, Időpont: 2008-09-25 12:18

Szerkesztette: BYT_BYT, Időpont: 2008-09-25 12:21

Szerkesztette: BYT_BYT, Időpont: 2008-09-25 12:22
_sanya
Felhasználó
graphgraph

Válasz:BALZER - 2008-09-25 16:46 ha hatul lent jar a zsinor az azt jelenti hogy tul leengeded hatul a botot ... a porcelanos spiccgyurut ki lehet cserelni gondolom az is csoves es csak pillanatragasztoval van felteve... de en elobb egy jobb zsinort vennek , legalabb egy vision attackot , mert a RonT vastag,kemeny, inkabb drot mint mazzag ...

mit ajanlok ? az a viztol is fugg, foleg a bot hosssza mert egy benott kis patakon egy rovidebb bottal konnyebben dobsz es farasztassz ... nekem tobb botom is van de nyartol errefele mar csak kettot hasznaltam felvaltva egy #4 8,6' szaraz/nedves/nimfa es egy #8 9,6' botot streamerezni ... igazabol ugy erzem nekem mar ez a ket bot is eleg lessz mindenkor mindenhova ahova eljutok ...a marka es az ar csak a zsebeden mulik ...
BYT_BYT
Felhasználó
graphgraph

Válasz:BALZER - 2008-09-25 21:19 Ok ezt fogom tenni!:D
Elöbb veszek egy zsinort és ha ugy sem leszek megelégedve ako kicseréllem...
Ez a csere h is müködik? nem igazánn tudom!

Szerkesztette: BYT_BYT, Időpont: 2008-09-25 20:20
_sanya
Felhasználó
graphgraph

Válasz:BALZER - 2008-09-26 10:49 egy ongyujtoval megmelegited a csovecsket es siman lehuzod a spiccrol ... a spiccet egy durvabb posztoval attorlod hogy a regi ragaszto maradvanyok lejojjenek majd pillanatragasztoval felragasztod az ujat ... kb ennyi
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

Bejelentkezés

Elfelejtette a jelszavát?
Még nem regisztrálta magát? Regisztráljon most!
Vadászat
Élménybeszámoló
Vadászatszervezés
Vadételek
Írások
Külföldi vadászutak

REKLÁM

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

REKLÁM
d-log.jpg

Legfrissebb fórumtémák
Új apróhirdetések
Cikk hozzászólások
Erdélyi Horgász © 2006-2008 - Minden jog fenntartva | Készítette a 2DESiGN | Catalog Web